Veckans lunch v.29

Måndag: Öppet 06.00-21.00

  • Kyckling Jakob serveras med ris
  • Skinkstek serveras med gröna ärter, champinjonsås och kokt potatis
  • Ångad alaskafilé (Theragra chalcogramma) serveras med vitvinssås och kokt potatis

Tisdag: Öppet 06.00-21.00

  • Revben serveras med äppelmos, gräddsås och kokt potatis
  • Spagetti Bolognese
  • Stekt hokifilé (Macruronus novaezelandiae) serveras med kall ägg- och kaprisröra och kokt potatis

Onsdag: Öppet 06.00-21.00

  • Schnitzel serveras med vitlökssmör, portvinsreduktion samt stekt potatis
  • Korv stroganoff serveras med ris
  • Gratinerad koljafilé (Melanogrammus aeglefinus) servers med varm dillsås och kokt potatis

Torsdag: Öppet 06.00-21.00

  • Grillad kycklinglårfilé serveras med krämig majsröra och ugnsrostad potatis
  • Kalops serveras med inlagda rödbetor och kokt potatis
  • Ugnsstekt sejfilé (Pollachius virens) serveras med kall tomat- och persiljecréme fraiche och kokt potatis

Fredag: Öppet 06.00-15.00

  • Senapsbiffar serveras med kall dragonsås och stekt potatis
  • Fläskrullader serveras med gelé, gräddsås och kokt potatis
  • Ugnspocherad kapkummelfilé (Merluccius capensi) serveras med varm sparrissås och kokt potatis

Lördag: Öppet 08.00-15.00

  • Pepparrullad fransyska serveras med gräddsås och stekt potatis
  • Stekt torsk (Gadus morhua) serveras med kall senapssås och kokt potatis

 

Dagens rätt priser:

Vardagar: 85:- Lunchen serveras 11.00-14.30 

Lördagar: 98:- Lunchen serveras 11.30-15.00

Lunchhäfte: 750:- (10 kuponger)

Frukosbuffé: 72:-  Mån- Fre: 06.00-10.00  Lör: 8.00-10.00

Välkomna!!!!!

Restaurangen Hotell Amigo